home

Hoveniersbedrijf Arjan Nieuwenhuis staat voor: ontwerpen en aanleggen van tuinen met iets extra's, project werken en tuingemak. Onze ontwerpen geven uw woning net dat beetje meer, waardoor ze zich onderscheiden van het reguliere scala. Kijk naar ons uitgebreide dienstenaanbod in het menu onder het kopje `Diensten`

Bestrating dijkwoning

Wij hebben het grootste assortiment tuinschermen en erfafscheidingen van Zeeland, van het houten tuinscherm tot de verticale tuin. De nieuwste trend zijn aluminium schuttingen met een natuurlijke inleg van bijvoorbeeld bankirai hout. Een kwaliteitsuitstraling met meerwaarde. Voor sierbestrating bent u ook bij ons aan het juiste adres, meerdere merken bieden een ruime keus. Van natuursteen tot waalformaat klinker.

In onze eigen kwekerij kweken wij van kant-en-klare groen afscheidingen tot bomen voor zowel project als privť gebruik.

Op deze site vindt u een gulle greep uit de door ons uitgevoerde ideeŽn en werken. Van strakke vijvers tot RVS waterelementen en van bloeiende borders tot strak geschoren blokhagen. Elke tuin heeft een eigen identiteit vanwege de bewuste en gedurfde keuzes voor originele invalshoeken.

Heeft u zelf specifieke wensen voor een uniek en persoonlijk tuinelement? Geen probleem. In onze werkplaats worden alle tuinelementen met vakmanschap vervaardigd. RVS pergola's met verlichting, unieke tuinmeubels of grote hardstenen bloembakken. Alles voor u op maat gemaakt of uit onze prefab collectie. Uiteraard mag u van ons de hoogste graad in afwerking verwachten en de uitgebreide garantievoorwaarden, geven u het comfort waarin wij uw tuinwensen verwezenlijken.

Aanleg van sprinkler installaties doen wij volledig in eigen beheer en neemt u veel werk uit handen. Tijd is schaars! Het onderhoud van deze installaties kunnen wij voor u verzorgen, hierdoor kunt u zorgeloos van uw tuin genieten zonder extra werk.

Met vriendelijke groet,

Arjan " aardbolstoffeerder" Nieuwenhuis